За нас


Интел е основана 2008 година. Се занимава со обезбедување на услуги од сверата на електрониката, телекомуникациите, мобилните преносни уреди како и сервис, продажба на резервни делови и мобилна/компјутерска галантерија. 

Нашата понуда е секогаш актуелна, сите продукти се со проверен квалитет и секогаш го нудиме само најдоброто.

Ние се наоѓаме на плоштадот Mаршал Тито во Куманово, спроти поранешниот Хотел Кристал.